Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 18
Members Members: 0
Total Total: 18

Friday, October 20, 2017   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane din cele doua Americi (ROAA). Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

DOWNLOAD CALENDAR ORTODOX 2014

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Bartolomeu Valeriu Anania

Înaltpreasfinţitul BARTOLOMEU
Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului
şi Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului
18 martie 1921 – 31 ianuarie 2011

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Inalt Prea Sfintitul Parinte Mitropolit Bartolomeu s-a mutat la Domnul

 Comunicat de presă

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Cuvântul IPS Arhiepiscop Nicolae la Duminica Sfinţeniei Vieţii

Prea Cucernici Părinţi,
Iubiţi credincioşi,

În această duminică de 23 ianuarie 2011 am hotărât să ne rugăm, împreună cu ceilalţi creştini ortodocşi din America, pentru respectarea şi apărarea vieţii în lumea în care trăim. Această rugăciune se doreşte o chemare a ajutorului lui Dumnezeu pentru a-i lumina pe cei care nu înţeleg că viaţa vine de la El şi trebuie respectată şi apărată din momentul conceperii copilului în pântecele mamei. Este o chemare la trezirea conştiinţei că avortul este păcat pentru că este ucidere a vieţii.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Adunarea Generala a Membrilor

Potrivit prevederilor Statutului Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din cele două Americi, membrii Consiliului Parohial, întrunit în şedinţă în ziua de Duminică, 9 Ianuarie 2011, au hotărât ca ADUNAREA GENERALĂ A MEMBRILOR să fie convocată pentru ziua de DUMINICĂ, 30 IANUARIE 2011, în Biserica parohiei, după săvârşirea Sfintei Liturghii. Pe ordinea de zi se înscriu rapoartele de activitate şi financiare pe anul 2010, alegerea membrilor Consiliului Parohial şi a delegaţilor la Congres, organizarea Asociaţiei Doamnelor, precum şi analiza situaţiei parohiei şi a proiectelor legate de îmbunătăţirea ei.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Halloween-ul şi creştinul ortodox…

“Imitând metoda albinei, am să folosesc în compoziţiile mele acele lucruri care corespund adevărului şi voi aduna fructul mântuirii de la chiar duşmanii noştri. Dar voi respinge tot ceea ce este fără valoare şi în mod fals etichetat drept cunoaştere.”

Sf. Ioan Damaschinul

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 7 of 16First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results
Link-uri utile

 

     

 

 

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA