Friday, December 14, 2018   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 
Detalii articol
Sute de elevi se reunesc la prima ediţie a olimpiadei naţionale de religie ortodoxă

Sute de elevi se reunesc, in perioada 10-14 aprilie, in Baia Mare, pentru a participa la prima ediţie a olimpiadei naţionale de religie ortodoxă. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş au anunţat, joi, că in Baia Mare sunt aşteptaţi 258 de elevi ai claselor VII-XII din toate judeţele ţării şi in jur de 60 de profesori insoţitori, precum şi membri ai comisiei centrale.

 

 

Potrivit NewsIn, deschiderea oficială a olimpiadei este programată pentru vineri, 10 aprilie, la Catedrala Episcopală Sfanta Treime din Baia Mare, urmand ca prima probă de concurs să se desfăşoare in 11 aprilie, de la ora 09:00, la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Baia Mare. Cei mai buni elevi vor fi premiaţi luni, 13 aprilie, in sala festivă a Liceului de Artă.
Olimpiada Naţională de Religie Ortodoxă este organizată in acest an in premieră absolută, pană acum concursul şcolar oprindu-se la etapa interjudeţeană. Şi in acest an, pentru elevii din clasele V-VI, ultima fază a olimpiadei de religie a fost cea interjudeţeană, etapa naţională fiind destinată doar elevilor din clasele VII-XII.

Sursa: Ziua Online

 

 

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscription Services page.

Scris de: Web Master
Postat la data: 4/9/2009
Nr. de accesari: 1746

Return
An error has occurred.
Error: Unable to load the Article Details page.

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA